Waarom je begeleidende tekst verdwijnt als fans je link delen op Facebook. Lees hier hoe je dit kunt voorkomen, zodat begeleidende tekst zichtbaar blijft.
Link delen op Facebook met behoud van tekst en afzender
8 september 2015
Lees hier het verhaal achter het ConMar logo. Over online, verbinden en versterken.
Het verhaal achter het ConMar logo
6 oktober 2015

In 3 stappen een recensie delen op Facebook

In 3 stappen je recensie delen op Facebook

Supergaaf natuurlijk als een tevreden klant je vermeldt in een bericht of een recensie schrijft op je Facebook pagina. Iets dat je graag deelt met je fans. Maar berichten en recensies verschijnen niet automatisch op je tijdlijn. Dus hoe doe je dat?  Een bericht of recensie delen op Facebook.

 

In 3 stappen je recensie delen op Facebook

  1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd als je Facebook pagina
  2. Klik in de linker kolom op de datum van het bericht of de recensie
  3. Selecteer in het vervolgscherm [delen]

En je kunt het bericht of de recensie delen op Facebook. Op je persoonlijke profiel, op een pagina die je beheert of zelfs in een groep.

 

Tip

Maak altijd gebruik van de mogelijkheid om het bericht of de recensie te voorzien van een persoonlijke noot. Behalve dat het leuk is om een dergelijk bericht te delen, is het ook nog eens eenvoudig verkregen content.

 

Let op

het achterlaten van beoordelingen en recensies kan overigens alleen bij ‘Lokale bedrijven’. Heb jij een andere paginacategorie geselecteerd, dan is deze optie (nog) niet voor jou beschikbaar.

 

Els Vriese
Els Vriese
Registered Social Media Professional (RSP) en drijvende kracht achter ConMar. ConMar begeleidt bedrijven bij het tactisch inzetten van social media, website en nieuwsbrief voor meer online zichtbaarheid, zodat hun naamsbekendheid vergroot met meer klanten als resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *