Infographic SEO alfabet met alle SEO termen en begrippen op een rijtje
SEO Alfabet
14 februari 2019
Dé beste manier om een LinkedIn aanbeveling te vragen
Dé beste manier om te vragen om een LinkedIn aanbeveling
12 maart 2019

NLdoet 2019 – ConMar doet weer mee!

NL Doet 2019 ConMar doet weer mee en geeft het Agathepark in Krommenie een steuntje in de rug.

Jaarlijks organiseert het Oranje Fonds NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook dit jaar doet ConMar weer mee! Tijdens NLdoet 2019 steken duizenden maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen om maatschappelijke organisaties een steuntje in de rug te geven. De Stichting Vrienden van het Agathepark in Krommenie ontvangen dat steuntje op vrijdag 15 maart.

 

Agathepark Krommenie

Het Agathepark in Krommenie is een openbaar park met een rijke historie. Ooit geschonken aan de bevolking door twee plaatselijke ondernemers in het kader van de werkverschaffing in de crisisjaren van de vorige eeuw. Het is vernoemd naar de vrouw van de heer Kaars Sijpesteijn die er bij haar man, vermogend eigenaar van een zeildoekweverij, op aandrong om het tekort voor de aanleg van het park aan te zuiveren.

 

Achterstallig onderhoud

Het park had jarenlang te maken met achterstallig onderhoud, maar een nieuw bestuur  heeft dit inmiddels voortvarend aangepakt. En het park is in juni 2018 heropend. Het park heeft nu prachtige volières, een schitterende vlindertuin en er leeft een bijenvolk. Dankzij het nieuwe bestuur kan er weer heerlijk genoten worden in en van het park. Een geweldig initiatief dat wel wat meer zichtbaarheid kan gebruiken.

 

Workshop ‘Aan de slag met social media

Daarom gaan we op vrijdag 15 maart tijdens NLDoet aan de slag en leren de vrijwilligers van de stichting hoe zij de online & social media kanalen effectief en efficiënt kunnen inzetten voor meer zichtbaarheid van dit prachtige park in Krommenie en de diverse evenementen.

 

Wil jij ook social media inzetten en de online zichtbaarheid van je bedrijf vergroten? Check het overzicht online & social media trainingen

 

Els Vriese
Els Vriese
Registered Social Media Professional (RSP) en drijvende kracht achter ConMar. ConMar begeleidt bedrijven bij het tactisch inzetten van social media, website en nieuwsbrief voor meer online zichtbaarheid, zodat hun naamsbekendheid vergroot met meer klanten als resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *