Alles social media formaten voor 2020 op een rijtje
Social media afmetingen 2020
7 januari 2020
Answerthepublic is een gratis online tool, die je zoektocht naar een lijst met SEO zoekwoorden een stuk gemakkelijker maakt.
Genereer een lijst met SEO zoekwoorden in luttele seconden
18 februari 2020

Mijn lees challenge 2020

Ook in 2020 daag ik mijzelf weer uit om een mooi leesdoel te halen. De lees challenge 2020 staat op 52 boeken, oftewel wekelijks een boek

Ook dit jaar daag ik mijzelf weer uit om een mooi leesdoel te halen; 52 boeken in mijn lees challenge 2020. Oftewel wekelijks een boek voor plezier én om bij te blijven op mijn vakgebied. Het afgelopen jaar (dit zijn overigens de favo’s van mijn lees challenge 2019) bleef de teller – ondanks de zeven zussen serie – steken op 44 uitgelezen boeken.

Tot nu (eind juli) staat de teller op 21 boeken. De titel, auteur, maand waarin ik een boek heb uitgelezen en waardering – gebaseerd op mijn puur persoonlijke 3-sterrensysteem – houd ik bij in mijn bullet journal. Mijn in 2020 gelezen favorieten vind je hieronder.

Boek De Ladder van Ben Tiggelaar
Boek Zo verkoop je alles van Erwin Wijman
Boek Businessplan op 1A4 lees challenge 2020
Boek The Why Cafe leeschallenge 2020
Lees challenge 2020 how to be rich and happy
Lees challenge 2020 De Zeven Zussen Zon Lucinda Riley
Boek Focus aan uit van Mark Tigchelaar
Boek haal meer uit je hersenen van mark tickelaar leeschallenge 2020
Boek de meeste mensen deugen van rugter bregman
Boek Eat That Frog van Brian Cracy leeschallenge 2020

Ik lees nu:

Boek Vloggen voor professionals leeschallenge 2020

Welke titel mag volgens jou zeker niet ontbreken op mijn leeslijst voor 2020?

 

Els Vriese
Els Vriese
Registered Social Media Professional (RSP) en drijvende kracht achter ConMar. ConMar begeleidt bedrijven bij het tactisch inzetten van social media, website en nieuwsbrief voor meer online zichtbaarheid, zodat hun naamsbekendheid vergroot met meer klanten als resultaat.

6 Comments

 1. Avatar Petra schreef:

  Grand Hotel Europa van Ilja Leonard Pfeijffer. Turnpager!

 2. Avatar Amber schreef:

  Ha Els, wat leuk je challenge. Volg je ervaringen en de aanraders graag! Zie dat The Why Café er al in staat gelukkig 🙂 . Daarnaast is Focus aan/uit van Mark Tigchelaar ook een aanrader. Veel plezier met lezen en laat me graag inspireren.

 3. Avatar Sanne schreef:

  Ik zou beginnen met 400 brieven van mijn moeder. Je leest het echt zo uit. Wat heeft Joseph allemaal meegemaakt……
  Ik heb hem ook mogen ontmoeten. Fijne en inspirerende man!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *