7 redenen om je instagram account zakelijk te gaan in zetten
7 redenen om je Instagram account zakelijk te gaan in zetten
13 juni 2019

Mijn lees challenge 2019

Ook dit jaar heb ik mijzelf weer uitgedaagd om een mooi leesdoel te halen;  52 boeken oftewel wekelijks een boek. Waarom? Gewoon voor mijn persoonlijke leesplezier én om bij te blijven op mijn vakgebied.

Op het moment van actualiseren van dit blog (1 juli 2019) staat de teller op 28 boeken. De titel, auteur, maand waarin ik een boek heb uitgelezen en waardering – gebaseerd op mijn puur persoonlijke 3-sterrensysteem – houd ik bij in mijn bullet journal. Mijn favorieten so far vind je hieronder.

Mijn favoriete boeken van 2019

Leestips (favorieten) uit mijn lees challenge 2019

Welk boek moet ik in 2019 beslist lezen volgens jou?

Els Vriese
Els Vriese
Registered Social Media Professional (RSP) en drijvende kracht achter ConMar. ConMar begeleidt bedrijven bij het tactisch inzetten van social media, website en nieuwsbrief voor meer online zichtbaarheid, zodat hun naamsbekendheid vergroot met meer klanten als resultaat.

2 Comments

  1. Avatar Y. de Waal schreef:

    Het boek Letterdieren leuk voor groot en klein en ideaal voor vakantie. korte verhalen met inhoud en twist, veel leesplezier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *