In 3 stappen jouw privacybeleid op Facebook
2 juli 2018
In dit artikel geef ik je uitleg en stappen hoe jij SEO kunt toepassen.
SEO in je teksten en in je blogs in 6 stappen
19 juli 2018

Mijn lees challenge 2018

Dit jaar heb ik mijzelf uitgedaagd om 50 boeken te lezen verdeeld over 50 categorieën variërend van ‘een genre dat ik nooit lees’ tot ‘een doorbraak van een bekende auteur’. Waarom? Gewoon voor mijn persoonlijke leesplezier én om bij te blijven op mijn vakgebied.

Op het moment van actualiseren van dit blog (31 december 2018) staat de teller op 74 boeken. Qua aantal is het jaardoel gerealiseerd en qua categorieën niet (86%). Een graphic novel, historische roman, hervertelling van een sprookje spreken mij duidelijk niet aan. Wel geprobeerd en niet gelukt.

De titel, auteur, maand waarin ik een boek heb uitgelezen en waardering – gebaseerd op mijn persoonlijke 3-sterrensysteem, houd ik bij in mijn bullet journal.
Mijn favorieten vind je hieronder.

Mijn favoriete boeken van 2018

Leestip Triggers van Marshall Goldsmith

Welk boek moet ik volgens jou in 2019 beslist lezen?

 

Favo's van de leeschallenge 2018
Els Vriese
Els Vriese
Registered Social Media Professional (RSP) en drijvende kracht achter ConMar. ConMar begeleidt bedrijven bij het tactisch inzetten van social media, website en nieuwsbrief voor meer online zichtbaarheid, zodat hun naamsbekendheid vergroot met meer klanten als resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *