Wat is LinkedIn, wat kun je ermee en handige tips en tricks
LinkedIn – wat is het en wat kun je ermee?
20 maart 2013
De bouwsector kan voordeel halen uit de inzet van social media.
Meer dan de helft van de bouw actief op social media
17 april 2013

Is jouw bedrijfsnaam nog vrij op de belangrijkste sociale netwerken?

Is jouw bedrijfsnaam nog vrij op de belangrijkste sociale netwerken 27 maart 2013 door Els Vriese 2 reacties Check het op httpnamechk.com. Vul je bedrijfsnaam in en de website laat zien op welke sociale netwerken de door jou gewenste naam beschikbaar is.

Check het op http://namechk.com/. Vul je bedrijfsnaam in en de website laat zien op welke sociale netwerken de door jou gewenste naam beschikbaar is.

 

Bedrijfsnaam niet meer vrij?

Is het niet mogelijk om de door jou gewenste bedrijfsnaam vast te leggen? Probeer dan bijvoorbeeld de extensie van je domeinnaam (NL of _NL) toe te voegen, zoals ik heb gedaan op Twitter, Facebook en Pinterest.

 

Els Vriese
Els Vriese
Registered Social Media Professional (RSP) en drijvende kracht achter ConMar. ConMar begeleidt bedrijven bij het tactisch inzetten van social media, website en nieuwsbrief voor meer online zichtbaarheid, zodat hun naamsbekendheid vergroot met meer klanten als resultaat.

2 Comments

  1. Handige link. In één oogopslag tientallen media op een rijtje. En goed om te merken dat ik het zelf ben, op alle bezette plaatsen.

  2. Avatar ConMar schreef:

    Goed om te lezen Rianne. Geniet van je weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *