Social media afmetingen 2018
9 april 2018
In dit artikel 5 belangrijke (online) tools die jij kunt gebruiken om je bedrijf, je website en social media nog meer te stroomlijnen.
De top 5 belangrijkste online tools voor jouw website
11 juni 2018

Instagram gebruiken

Instagram gebruiken als bedrijf? Hoe zet je Instagram effectief en strategisch in? De Pizzaz Group stelde deze infographic samen.

Het gebruik van Instagram groeit stevig door. Steeds meer gebruikers en bedrijven verkennen het platform. Maar hoe zet je als bedrijf Instagram effectief en strategisch in? De Pizzaz Group stelde onderstaande infographic samen.

 

Instagram gebruiken als bedrijf?

 • Bepaal je doelstelling
  Wat wil je bereiken? Wil je je naamsbekendheid vergroten of juist een nieuwe doelgroep aanboren met behulp van Instagram adverteren? Zorg er in ieder geval voor dat je een duidelijk doel voor ogen hebt.
 • Richt je profiel optimaal in
  Plaats een herkenbare profielfoto, geef een omschrijving van je bedrijf en plaats de link naar je website en andere social media kanalen in je bio.
 • Tekst en afbeelding
  Zorg voor interessante content en voor eenheid en herkenbaarheid door consequent gebruik van je huisstijl en voorzie alle foto’s van hetzelfde filter.
 • Gebruik hashtags
  Uit onderzoek blijkt namelijk dat berichten met een hashtag 12,6% meer interactie hebben, dan berichten zonder. Dus… hashtag: sluit af met een hekje.

 

Hoe zet je als bedrijf Instagram effectief en strategisch in? De Pizzaz Group stelde deze infographic samen.

Els Vriese
Els Vriese
Registered Social Media Professional (RSP) en drijvende kracht achter ConMar. ConMar begeleidt bedrijven bij het tactisch inzetten van social media, website en nieuwsbrief voor meer online zichtbaarheid, zodat hun naamsbekendheid vergroot met meer klanten als resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *