Benieuwd naar het exacte aantal connecties van iemand met 500+ op LinkedIn? Bekijk de video
Hoeveel is 500+ op LinkedIn? ‪
28 juli 2016
Geef nooit korting! En 30 andere adviezen over omgaan met prijsdruk
Geef nooit korting!
1 september 2016

Hoe je voortaan moeiteloos een nieuwsbrief verstuurt, zonder angst om iets fout te doen

Gratis MailChimp basistraining, zodat jij ook voortaan moeiteloos een nieuwsbrief verstuurt zonder gedoe.

Stel je eens voor dat je vanaf volgende week moeiteloos een nieuwsbrief verstuurt. Ieder kwartaal, iedere maand of misschien zelfs wel iedere week. Keer op keer; zonder gedoe en zonder angst om iets fout te doen.

Ik wil wel, maar…

Steeds vaker hoor ik het bij klanten én op netwerkbijeenkomsten: ‘Ik wil wel een nieuwsbrief gaan versturen, maar….’
En dan volgt er een rits aan excuses. Excuses variërend van: ‘Ik weet niet zo goed hoe het werkt’ tot ‘Ik ben al niet zo handig met computers en veel te bang om iets fout te doen’.
Excuses die jou wellicht niet vreemd in de oren klinken. Een van mijn klanten verwoordde het zo: ‘Ik begrijp niet zo goed hoe MailChimp werkt en heb werkelijk geen idee wat ik aan het doen ben. Straks doe ik iets fout en dan ligt het wel bij mijn klanten’.

 

MailChimp is super eenvoudig en gebruikersvriendelijk

MailChimp is een gratis applicatie waarmee je in een handomdraai nieuwsbrieven verstuurd. Misschien heb je zelf ooit, in een ver verleden, wel eens een account aangemaakt. Maar bleek het Engels toch wel ‘een dingetje’.
MailChimp is weliswaar Engelstalig, maar echt super eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Bovendien gratis tot 2.000 adressen en 12.000 e-mailberichten per jaar.

 

MailChimp basistraining

Juist om ondernemers te helpen die willen gaan starten met MailChimp, heb ik een MailChimp basistraining ontwikkeld met stap-voor-stap uitleg. Hierdoor kun jij ook met MailChimp aan de slag zonder angst om iets fout te doen.
Je krijgt uitleg over het Dashboard en weet na afloop precies welke twee onderdelen je slechts éénmalig goed hoeft in te richten om in de toekomst moeiteloos een nieuwsbrief te kunnen versturen.

De training wordt online gegeven. Dat scheelt reistijd en je kunt ‘m gewoon volgen vanuit je luie stoel. Wat ik je overigens niet aanraad. Houd juist pen en papier bij de hand of gebruik – om live mee te doen – een je tweede scherm of je tablet.

Deze training is WEL geschikt voor jou, als je:

  • Wilt starten met MailChimp, maar geen idee hebt hoe en waar te beginnen.
  • Denkt dat MailChimp moeilijk is, ik laat je het tegendeel zien.
  • Wilt beginnen met MailChimp, maar het Engels je tegenhoudt.

Deze training is NIET geschikt voor jou, als je:

  • Al (regelmatig) nieuwsbrieven verstuurt via MailChimp.
  • Wilt leren hoe je MailChimp koppelt aan je Facebook pagina of hoe automation werkt.
  • Op zoek bent naar uitleg over hoe merge-tags gebruiken, e-books versturen, personalisatie en andere meer geavanceerde functies van MailChimp.

Interesse?

Bestel direct of lees meer over de MailChimp Basistraining!
Je hoeft er de deur niet voor uit.
Heerlijk toch?!

Els Vriese
Els Vriese
Registered Social Media Professional (RSP) en drijvende kracht achter ConMar. ConMar begeleidt bedrijven bij het tactisch inzetten van social media, website en nieuwsbrief voor meer online zichtbaarheid, zodat hun naamsbekendheid vergroot met meer klanten als resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *