Google Mijn Bedrijf (voorheen Google Places) is een gratis dienst van Google die ondernemers in staat stelt om hun bedrijf voor het voetlicht te brengen door een bedrijfsvermelding aan te maken.
Maak je onderneming zichtbaar met Google Mijn Bedrijf
24 mei 2017
Gastblog door Digitale Nazorg over zij data op tablet, laptop en/of mobiele telefoon kunnen veiligstellen na een overlijden.
Gastblog – Het was haar 17e verjaardag
6 juli 2017

Boekpresentatie: Rouw is…

Uitgenodigd om het eerste exemplaar van Rouw is ❤️ werken in ontvangst te nemen. Een boek over rouw en nazorg met tips, gedichten, opdrachten en ruimte om een verlies van je af te schrijven.

Nu bijna een jaar geleden, werd ik gebeld door een goede vriend.
Zo’n vriend die je maanden niet spreekt, maar als je elkaar weer spreekt dan gaat het gesprek gewoon verder alsof je elkaar gisteren nog hebt gesproken.
Dus toen hij belde, vroeg ik – direct als ik ben – ‘Hé P leef je nog?’
‘Ja’, antwoordde hij ad-rem, ‘maar ik weet niet voor hoe lang en zou jullie graag nog willen zien.’
Hij bleek een kwaadaardige en agressieve vorm van slokdarmkanker te hebben zonder uitzicht.
Een mokerslag.
Ik heb er geen ander woord voor.
Natuurlijk spraken we wat af.

Zo begon mijn speech bij de boekpresentatie ‘Rouw is ❤️ werken’. Een boek over rouw en nazorg met tips, gedichten, opdrachten en ruimte, heel veel ruimte, om een verlies van je af te schrijven.

 

Rouw is ❤️ werken

Ik was door Mirelle Draaijer van Ligthart Uitvaartzorg uitgenodigd om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen. Een uitnodiging waar ik met liefde en plezier gehoor aan gaf. Behalve dat Mirelle een goede vriendin is, is zij bovenal iemand die afscheid nemen & verlies verwerken op een persoonlijke, warme en vernieuwende wijze vorm geeft dat recht doet aan wie iemand is geweest en wat iemand heeft betekend.

Haar passie is om mensen tijdens deze levensfase met oprechte aandacht en zorg een stukje verder te helpen. Deze persoonlijke gedrevenheid heeft ertoe geleid dat Stichting Troosthuys is ontstaan en nu dus ook het boek: Rouw is ❤️ werken.

Geen leesboek, geen dagboek maar een verwerkingsboek. Om herinneringen, gevoelens en emoties tijdens een periode van verlies aan toe te vertrouwen. Want ‘rouw’ is niet over na een week, maand of een jaar. Daar gaan alle seizoenen overheen.

 

Trots op mijn eerste exemplaar

Het idee voor dit boek ontstond tijdens de reservetijd van onze goede vriend ‘P’ en ik ben er dan ook bijzonder trots op dat ik het eerste exemplaar in ontvangst mocht nemen. Een eerste exemplaar met persoonlijke boodschap van Mirelle zelf.

Benieuwd naar de hele speech? Bekijk dan de video hieronder.

 

Els Vriese
Els Vriese
Registered Social Media Professional (RSP) en drijvende kracht achter ConMar. ConMar begeleidt bedrijven bij het tactisch inzetten van social media, website en nieuwsbrief voor meer online zichtbaarheid, zodat hun naamsbekendheid vergroot met meer klanten als resultaat.

10 Comments

 1. Avatar Inge schreef:

  Mooi Els, om dit met ons te delen. Zo kunnen er dus mooie dingen tot stand komen; doordat je elkaar inspireert.

 2. Avatar Mirelle Draaijer schreef:

  Het was een mooie dag Els om zo’n waardevol boek aan je te mogen uitreiken. Je hebt mij geïnspireerd en aangemoedigd om hiermee aan de gang te gaan. Dank je wel hiervoor.

  Warme groet,
  Mirelle

  • Avatar Els Vriese schreef:

   Hoi Mirelle, heel graag gedaan; jouw inspireren & motiveren en het eerste exemplaar in ontvangst mogen nemen. Het was een mooie en bijzondere (zon)dag.
   Lieve groet, Els

 3. Avatar Jessica Harmens schreef:

  Wat mooi en kwetsbaar.

 4. Avatar Inez schreef:

  Prachtig! Wat fijn dat je het met ons allemaal deelt!

  • Avatar Els Vriese schreef:

   Dank je Inez en het was wel een soort van ‘dingetje’ hoor, zo’n persoonlijk bericht de wijde wereld insturen. Maar ik kreeg – en krijg nog steeds – zulke mooie lieve reacties, dat ik dacht: “Kom, daar wijd ik eens een blog aan.” Attent dat je reageert. Groet, Els

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *