Gastblog door Digitale Nazorg over zij data op tablet, laptop en/of mobiele telefoon kunnen veiligstellen na een overlijden.
Gastblog – Het was haar 17e verjaardag
6 juli 2017
00:01 uur. 30 Dagen lang was dit het tijdstip waarop ik een nieuwe ‘opdracht’ publiceerde in de besloten Facebookgroep van de 30 dagen foto challenge
Hoe het voelt om 30 dagen lang een foto te posten
20 juli 2017

Boeken Challenge 2017

Mijn boeken challenge voor 2017 - 48 boeken lezen

Tegenwoordig zie je ze overal verschijnen: challenges, De bekendste is ongetwijfeld de Ice Bucket Challenge met als doel de spierziekte ALS onder de aandacht te brengen. De meest onbekende is – met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid – de boeken challenge die ik mijzelf heb gegeven voor dit jaar.

 

Van 12 naar 48 boeken challenge

De boeken challenge houd ik bij in mijn bullet journal; de informatieve boeken in koel blauw, de thrillers, romans en biografieën in knalroze.Vorig jaar zette ik mijn leesdoel op 12 informatieve boeken met als doel meer over een bepaald onderwerp te leren. Dat aantal is, hoewel het er begin juli 2016 nog niet naar uitzag (lees: Elke verandering moet een verbetering zijn) ruimschoots gehaald. Voor dit jaar legde ik de lat daarom ietsiepietsie hoger: 48 boeken in totaal waarvan 36 informatief.

Op het moment van schrijven van dit blog (juli 2017) heb ik 37 uitgelezen en ben op 77% van mijn challenge. De titel, auteur, maand waarin het boek is uitgelezen en waardering gebaseerd op een 3-sterrensysteem houd ik bij in mijn bullet journal; de informatieve boeken in koel blauw, de thrillers, romans en biografieën in knalroze.

 

Leestips

De titels met de hoogste waardering staan hieronder en vanaf nu deel ik maandelijks de voortgang met een update van deze lijst.

 

Leestips uit de boeken challenge 2017; overzicht van titels met de hoogste waardering.

 

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken op mijn nog-te-lezen-lijst?

 

Leestips uit de boeken challenge 2017; overzicht van titels met de hoogste waardering.
Els Vriese
Els Vriese
Registered Social Media Professional (RSP) en drijvende kracht achter ConMar. ConMar begeleidt bedrijven bij het tactisch inzetten van social media, website en nieuwsbrief voor meer online zichtbaarheid, zodat hun naamsbekendheid vergroot met meer klanten als resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *